2018 nye JJLF Faldende antal systemet

Nyhed

kr29 705.46

På lager

Faldende antal

Det Faldende Antal Systemet foranstaltninger alfa-amylase enzym-aktivitet i korn og mel for at opdage spire skader, optimere mel enzym aktivitet og sikre holdbarheden af korn, der handles.Alpha-amylase aktivitet er afgørende for den endelige kvalitet af brød, pasta, nudler og malt.Alle, som håndterer hvede, byg, rug eller sorghum beregnet til disse applikationer vil drage fordel af det Faldende Antal systemet.

Internationalt standardiseret metode til at spire dam n alder afsløring.

Hvad er rosenkål skade?

Under betingelser for langvarig fugt eller regn, korn, kerner kan begynde at spire, eller spire, når afgrøden er stadig stående.Spiring begynder, når kerner absorbere vand og generere enzymer, der kan nedbryde, der er gemt stivelse og protein i endosperm.De enzymer, frigivelse sukker fra stivelse og aminosyrer fra proteiner som nærer det voksende foster.

Alpha-amylase er en af de enzymer, der er fremstillet i den spirende kerne.Selv om nogle alfa-amylase enzym er til stede i embryo eller kimen af lyd hvedekorn, når spiring begynder embryo og lag, der omgiver stivelsesholdige endosperm producere det enzym, stadig hurtigere.Et alvorligt spire-beskadiget kerne indeholder mange tusinder af gange det beløb af enzym til stede, i form af kerner, der er i de tidlige stadier af spiring.På grund af dette, en hvede prøve, der indeholder meget lave niveauer af alvorligt spirede kerner, som kan udvise betydelige amylase aktivitet.Alpha-amylase omdanner stivelse til sukker i den spirende kerne, og ligeledes nedbryder stivelse granulat i hvede mel, når det blandes med vand, til at bage brød af dejen.

Faldende Antal ansøgninger

Hvorfor måle alfa-amylase aktivitet?Regnfuld, dårligt vejr under høsten kan forårsage spiring.Når spiring sker alfa-amylase enzym-udvikler.Alpha-amylase aktivitet, som har direkte indvirkning på brød og pasta kvalitet og påvirker maltningsprocessen.Så lidt som 5 % spirede korn, blandet med 95 % forsvarlig korn, kan gøre hele blandingen uacceptabelt.

Slutbrugerne af hvede, rug og byg, der lider, når kornet er rosenkål beskadiget, og behovet for at overvåge de ingredienser, de køber.For at forhindre spire beskadiget korn ind i produktionskæden, landmænd og korn receivals skal teste korn i høst, og når det er leveret.

Faldende Antal Bestemmelse

Faldende Antal Bestemmelse er en professionel instrument til bestemmelse af aktiviteten af Amylase, der tilbyder præcis identifikation af korn ' s spirende skade.Anvendes til korn test, især for hvede og hvedemel.Det er en vigtig kvalitet, test instrument for opbevaring af korn og mel produktion.

Specifikation

Vægt Muddler: 25g og 0,05 g for mere eller mindre

Magt Vandvarmer: 600W

Spec Viskositet Pipette:

Indre Diameter: 21 mm og 0,02 mm mere eller mindre

Ydre Diameter: 23.8 mm 0,25 mm mere eller mindre

Indre Væg Højde: 220 mm og 0,3 mm mere eller mindre

Gentagelse: Forskellen mellem to test resultater bør ikke være mere end 10% af den gennemsnitlige værdi.

Strømforsyning: AC220 og 10V mere eller mindre

Ydre Dimension: 180 mm*440mm*515mm

Vægt Ca. 22.5 kg

Anvendelsen af de faldende tal metode

Det faldende antal test af hvede er først og fremmest anvendes på to måder, nemlig for test af spiring skader og for rimelig plads og forøgelse af α-amylase i mel.I form af de brancher, den metode, der kunne få engageret i sektorer såsom korn handel, opbevaring af korn, mel, der producerer, fødevareproduktion, landbrug og råvare-inspektion.

·Bestemmelse af hvede er faldende tal kunne give korrekt vurdering om vand spiring situation.Aktiviteten af α-amylase i normalt dyrket hvede er lavt, normalt den faldende antal ville være omkring 350 og 400 sekunder.Hvis den spirende eller udstående hvede møder nedbør, de faldende tal vil blive væsentligt lavere, og omfanget af faldet er i direkte forhold til den spirende tid og den spirende forhold.Når den spirende forhold er voldsomt høje, de faldende tal vil falde til under 80 sekunder.Hvis der kun er få spiring tilfælde, selv om den spirende tid er relativ lang, det faldende antal ikke ville gå for meget ned.Med fastlæggelsen af faldende tal, den spirende situation af hvede kan være korrekt vurderet, og fejl af visuel inspektion kunne være undgået.

·Det faldende antal af hvede, der kan bruges til at beslutte, køb og pris.Mange lande i verden, beslutter PN køb standarder for deres hvede baseret på klima, nedbør osv.For eksempel, hvede inddeles i tre grupper i Sverige, hvor den første er anvendelige med de faldende tal over 190 sekunder, og den anden er mellem 90 og 190 sekunder bør kun anvendes, når det blandes med hvede af høj faldende tal, mens den tredje på under 90 sekunder går kun til foder.Da hvede er faldende tal gå højere end 190 sekunder, prisen ville gå op.Den pris, så ville gå ned, når de faldende tal falder til under 190 sekunder.

·Korn køb afdelingen kunne gøre klassificeret oplagring i henhold til det faldende antal af hvede for at undgå blanding mellem spirende hvede og af høj kvalitet, som kan skade hele kvaliteten og forårsage unødvendige økonomiske tab.

De kunne også arrangere en rimelig samhusning i henhold til hvede er faldende tal for at opfylde de krav, kornmøller.

· Den kornmøller kunne vurdere kvaliteten af hvede præcist med disse faldende tal, og derefter producere forskellige former for mel i henhold til specifikke standarder for hvert faldende tal.Møllerne har to måder til at imødekomme det faldende antal af mel; den ene er at blande hvede af høj faldende tal med en lav én eller blande to mel, mens den anden måde refererer til, tilføj korn α-amylase (maltet byg, mel) eller epifyt α-amylase.

Tags: nitter mans sandaler, rush hour 2 spillere, ujævnheder pincet, hjul, bageste 17 radio, iphone 7 rick cases, duge f party, bukser kvinder lynlåse, wall paper kpop jbj, iphone 7 rick morti

Oprindelsessted Zhejiang, Kina
Vægt 22.5 kg
Oprindelse KN(Oprindelse)
Dimension 515 x 440 x 180mm
Mærke konge
Model-Nummer JJLF
Magt Varmelegeme 600W
Type Hånd Værktøj, Dele
Magt elektronisk
mel prøvens vægt 4~7g
Strømforsyning 220V AC, 50Hz

Skriv en anmeldelse

2018 nye JJLF Faldende antal systemet

2018 nye JJLF Faldende antal systemet

Faldende antal Det Faldende Antal Systemet foranstaltninger alfa-amylase enzym-aktivitet i korn og mel for at opdage spire skader, optimere mel enzym aktivitet og sikre holdbarheden af korn, der handles.Alpha-amylase aktivitet er afgørende for den endelige kvalitet af brød, pasta, nudler og malt.Alle, som håndterer hvede, byg, rug eller sorghum beregnet til disse applikationer vil drage fordel af det Faldende Antal systemet. Internationalt

Relaterede varer